“კულინარიული წარმატებული ექსპერიმენტი, რაც მე შევძელი” – ნათია ფანჯიკიძის კულინარიული რჩევები

ფსიქოლოგი ნათია ფანჯიკიძე სოციალურ ქსელში პოსტს აქვეყნებს:
მარილის ნაცვლად აჯიკით შემწვარი ერბოკვერცხი გახლავთ ის მცირედი კულინარიული წარმატებული ექსპერიმენტი, რაც მე შევძელი აღმომეჩინა ჩემს კილოგრამობით აჯიკისმშათანთქმელ ოჯახთან თანაცხოვრებისას. ასევე, ფრანგულ რესტორნებში რომ შეკვეთის მოტანამდე მოაქვთ კარაქი პურთან ერთად, ვგონებ, აჯიკიანი კარაქი იქნებოდა ქართული რესტორნების კეთილი ჟესტი